Кредити

Пари за безработни. Важно стъпки как да вземем кредит, когато нямаме трудов договор!

Как да получим заем, ако не работим или не можем да представим пред кредитора  доказателство за доход? Заемите за безработни са кредитни продукти, които са много добри, когато имате нужда от пари за определени цели, но не искате да преминете през изпитанието да кандидатствате за заем от банка. Кредитът без доказателство, че получавате работна заплата по трудово правоотношение, ви помага да отидете на почивка, да се отдадете на пазаруване или да си направите хубав подарък за рождения ден. Бързият онлайн кредит може да финансира и различни инвестиции, дори да покрие временен проблем във фирмата. Тъй като кредитните компании не се одитират, небанковите продукти често се използват за изплащане на вноски на вече съществуващи, по-неотложни заеми.

Най-изгодния вид заем за безработни, разбира се, е безлихвеният кредит за нови клиенти, които най-успешните и популярни кредитни компании предлагат. Обикновено такива промоционални оферти имат фиксирани условия. Безплатният кредит може да бъде конфигуриран като финансова услуга за лица, които фирмите припознават като свои потенциални бъдещи лоялни клиенти.

На практика, съществуват изключително много видове бързи кредити, тъй като фирмите се опитват да създадат все по-персонализирани продукти, с които да се доближат още повече до реалните нужди на всеки човек. Важен аспект на кредитните компании е, че те са изключително гъвкави. Продължителността на изплащане на кредита може да бъде от един ден до една година, а стойността от 150 лева до няколко хиляди. Дори тези лимити са по договаряне, ако имате специални изисквания за финансиране. Има вероятност представителите на фирмата за бързи кредити да съставят оферта само за вас.

За съжаление, лекотата, с която се отпускат тези заеми и липсата на проверки в ЦКР накараха много българи да злоупотребят. Никой не ви спира да вземате повече заеми едновременно и да задоволявате всичките си желания, но трябва добре да обмислите решението си и да се убедите, че ще намерите начин да ги върнете навреме.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Кредит до 2000 лв.

Как да погася няколко бързи кредита?

Какво трябва да знаете, преди да кандидатствате за личен заем онлайн